Multiker Blog

A légkondícionáló berendezések alapszabályai, amivel megelőzhetjük a betegségek kialakulását.

A klíma üzembe helyezéshez és tisztításához mindig szakembert hívjunk!
Sok munkahelyen vált alapvető eszközzé a klíma vagy légkondícionáló berendezés. Nyílván kellemesebb dolgozni egy megfelelő hőmérsékletű helyiségben, mert ennél fogva hatékonyabb a szellemi és fizikai munkavégzés egyaránt. 
Az autóban és otthonunkban is fontos lehet ez a konfort, amit egy jól működő klímaberendezés nyújt.
Ha viszont nem tartjuk karban és nem tisztítjuk megfelelő időszakonként káros hatásait is megtapasztalhatjuk. Az elfogadott rend légkondícionáló  esetében az évente kétszeri alkalom, amikor szakember átnézi és kitisztítja egységünk

Az alábbi tüneteket érezhetjük, ha légkondícionált helyiségben tartózkodunk nap mint nap:
A száraz levegő miatt, légzési panaszokat, esetenként légszomjat, a szem, a torok és az orr nyálkahártyájának szárazságát, fejfájást, szédülést és kimerültséget is tapsztalhatunk. Ezekhez társulhatnak a megfázás, allergiás tünetek, amik lehetnek orrfolyás, tüsszögés, köhögés és könnyezés. A hideg levegő izületi problémákat is okozhat, főleg ha közvetlenül éri szervezetünk a hideg levegő. Az ilyen esetekben az influenzával is könnyen összetéveszthető bakteriális és gombás fertőzések is előfordulhatnak. Antibiotikus kezelések is  
szükségesek lehetnek , ha már kialakult a betegség.  Ezért minden esetben figyeljünk klíma berendezéseink karbantartására, amit ne mulasszunk el. 
Ha szüksége van klíma javításra és karbantartásra hívjon minket! Mi szakszerű karbantartást végzünk el és akár figyelmeztethetjük is, hogy ne kerüljön egészsége veszélybe a légkondícionáló elhanyagolása miatt.

Forgalmazott márkák

Hitachi, Mitsubishi, Toshiba, MultiCool, Nord (Powered By Gree) Daikin, Fisher, Fujitsu. klímák forgalmazása.
Újdonságaink a prémium kategóriás Fujitsu klímaberendezések és a Fisher klíma készülékei.

 

Tevékenységeink

Klíma berendezések forgalmazása, szakszerű szerelése, telepítése, klíma javítás és klíma karbantartás a Multiker T&F Kft. sok éves tapasztalatával.

Klíma Hírlevél

újdonságok, hasznos tanácsok

Klíma berendezések forgalmazása, szakszerű szerelése, telepítése, klíma javítás és
klíma karbantartás a Multiker T&F Kft. sok éves tapasztalatával.